Powerbank

Köp powerbank hos oss, online eller i butik! Att hitta ett vägguttag när ditt batteri är slut är inte helt enkelt men problemet löser du lätt med en powerbank. En powerbank är en portabel laddare som drivs av ett eller flera batterier som gör att du enkelt kan ladda din utrustning varsomhelst och närsomhelst. Hos oss hittar du varumärken som GP, GoPro, Jupio, Xtorm, Sony med flera.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Batterier & strömförsörjning
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.