Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filterkit Advanced Kit för DJI Mavic 2 Pro

NiSi Filterkit Advanced Kit för DJI Mavic 2 Pro

Artikelnummer: 1042114
1 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

NiSi Filterkit Advanced Kit för DJI Mavic 2 Pro

Filterkit med fyra stycken ND-filter, ett Natural Night-filter samt ett "Enhanced" polarisationsfilter.

Filter från NiSi, monterade i lättviktsram gjord av aluminium, vilket resulterar i en extremt lätt totalvikt på endast 1,5 g per filter. Filtren har optiskt glas med hög kvalitet, vilket gör dem fria från färgstick, med mycket bra skärpa.

ND-filtren är behandlade med nano-beläggning, vilket gör dem vattenavstötande, enkla att rengöra och har mycket låg reflektion. De är utformade för att lätt fästa och ta bort från kameran. Alla filter klarar startkalibreringen av drönaren.

ND-filter

Förläng din slutartid med ND-filtret – genom att minska mängden ljus som träffar sensorn kan du förlänga slutartiden och skapa mer naturlig rörelseoskärpa. Du får då en mjukare video som inte känns hackig.

NiSi:s ND-filter har samma IR-teknik som finns i deras professionella "fyrkantsfilter" och minskar färgspridningen med en bra färgåtergivning.

Natural Night-filter

Ett filter utformat för kvälls- och nattfotografering. På kvällen finns det många oönskade våglängder av ljus som "förorenar" natthimlen, bland annat ljus från gatubelysningar. Glöd från dessa påverkar färgerna i dina nattbilder. På grund av detta har NiSi skapat "Natural Night"-filtret för att ta bort de vanligaste våglängderna av ljusföroreningar.

Polarisationsfilter

Minskar reflektioner i dina bilder, framförallt från vatten, glas och andra reflekterande ytor. Ett polfilter reducerar dessa och gör bilden tydligare med bättre kontrast.

Levereras med

  • Fyra stycken ND-filter i olika styrka - ND4, ND8, ND16, ND32
  • Natural Night-filter
  • "Enhanced" polarisationsfilter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.