Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maximera din smartphone foto/video med 4 objektiv

Kase Mobile Phone Lens KIT 4 in 1 Pro kit

Artikelnummer: 1040671
  • Fyra objektiv med olika brännvidder
  • Högkvalitativt glas
  • universalfäste och ett skruvfäste för smartphones
2 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kase Mobile Phone Lens KIT 4 in 1 Pro kit Pro kit B270 glas

Kase Mobil Phone Lens Kit består av 4 stycken olika objektiv, som levereras komplett med ett universalfäste och ett skruvfäste för smartphones. Glaset i objektiven är tillverkade i optisk B270 glas vilket är samma material som dyrare professionella glasfilter tillverkas av. Linserna har en avancerad och dubbelsidig multicoating, som reducerar ströljus och kontrast i bilderna. Objektiven är tillverkade i en aluminiumlegering.

Fördelar

  • 4 Objektiv med olika brännvidd
  • Högkvalitativt glas

Levereras med

  • Kase Mobile Phone Lens KIT 4 in 1 Pro kit Pro kit B270 glas
  • Bakre- och främre lock
  • Väska
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.