Kampanj

UV-filter med vattenavvisande Pro Nano coating, 67mm

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 67mm

Artikelnummer: 1030899
 • Filtergänga i mässing
 • Exklusiv och extremt hård "U"-typ Nano beläggning
 • Stark och supertunn ram som motverkar vinjettering
 • Vatten- och oljeavvisande nanobeläggning
 • inimerar UV-strålning och reducerar oskärpa
 • Optiskt glas av högsta kvalitet för bästa ljusgenomsläpp

Välj diameter

519 SEK799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

BLACK WEEKSpara 35% på alla NiSi-filter

Under Black Week får du 35% rabatt på utvalda filterserier från NiSi. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker eller till och med 29/11. Kampanjen gäller ej återförsäljare samt max ett köp per kampanjprodukt och kund.
Läs mer

Värdepaket

UV-filter Pro Nano HUC 67mm
Round Filter Unlocker
Putsduk Photo Microklear Cloth
687 SEK967 SEK
UV-filter Pro Nano HUC 67mm
Rengöringskit Lens cleaning kit
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
997 SEK1 277 SEK

UV-filter med vattenavvisande Nano coating

NiSi Pro Nano HUC är ett exklusivt filter med mycket hög optisk kvalitet och exklusiva coatings. UV-filter från NiSi som förbättrar färgåtergivningen och eliminerar oskärpa som orsakas av den ultravioletta strålningen. Vi rekommenderar att ett UV-filter är permanent monterat på objektivet som ett skyddsfilter.

Fördelar

 • Exklusiv och extremt hård "U"-typ Nano beläggning
 • Minimerar UV-strålning och reducerar oskärpa
 • Vatten- och oljeavvisande nanobeläggning
 • Stark och supertunn ram (3,5mm) filterring för att minimera vinjettering på vidvinkelobjektiv
 • Ramen är tillverkad i mässing som är snällare mot objektivets gängor
Ultraviolett ljus är osynligt för ögat och kraftigt förekommande i bergstrakter, kustområden och områden med mycket klar luft. UV-filtret är tillverkat av optiskt glas av högsta kvalitet för bästa ljusgenomsläpp (>99,2%) och med mycket plan yta för minimal reflektion (0,3%). NiSi Pro Nano Huc är färglöst och kräver ingen förlängning av exponeringstiden. Filtret är behandlat med flera Nano coatings som bidrar med en extra tålig yta, minskade reflektioner, enklare rengöring och framförallt droppbildning.

Droppbildning är något som i första stund kanske inte låter som en fördel men när du får veta varför så är de genialiskt. Filtrets beläggning gör att om du fotograferar i fuktiga miljöer eller i närheten av vatten och det hamnar på filtret, kommer det bildas små droppar på filtret, istället för att det rinner och bildar streck. Streck av vatten är svårt att redigera bort medan droppar är betydligt enklare att redigera bort, iall du glömt att blåsa rent filtret emellan dina bilder.

Levereras med 

 • NiSi UV-filter Pro Nano HUC 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.