Smoky Fog Effect, rök på burk. 400ml

Condor Smoky Fog Effect, rök på burk. 400ml

Artikelnummer: 1045092
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Rökspray på burk

Smoky Fog Effect, som sprayas i luften, producerar dis eller dimma runt ljuskällor vilket ger ljusa strålar mot mörk bakgrund en attraktiv effekt. Större tillämpningar av Smoky Fog Effect ger en dimmig effekt för romantisk fotografering med mjukt fokus. En användbar effekt för mode-, reklam- och stillebenbilder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.