XLR till LEMO, 45cm

Beachtek BT-LEMO 5-pin XLR to 5-pin LEMO Cable 45cm

Artikelnummer: 1050510
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Ansluter den 5-stifts balanserade utgången på DXA-ALEXA eller DXA-CINE förförstärkare till den balanserade 5-stiftsingången på exempelvis ARRI ALEXA Mini-kamera. Adaptern har en rak 5-stifts XLR-kontakt och rätvinklig 5-stifts LEMO-kontakt. Båda kontakterna är guldpläterade och är äkta LEMO- och Neutrik.

Levereras med 

  • BT-LEMO 5-pin XLR to 5-pin LEMO Cable 45cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.