Blixt & Speedlights

Köp kamerablixt och speedlights till bra priser hos oss på Scandinavian Photo. Vi har ett brett utbud av blixtar till Canon, Nikon, Sony med flera från varumärken som Godox, Profoto, JJC med flera. Med en extern kamerablixt ovanpå kameran får du en kraftfull ljuskälla som dels kommer högre än den inbyggda blixten, plus att du ofta kan vinkla blixten att slå i till exempel taket för att undvika för starkt ljus på ditt motiv. Köp kamerablixt och speedlight direkt online eller besök oss i butik.

53 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kamerablixtar & Speedlights
Varumärken
Passar till
Blixtlägen
Inbyggd radiomottagare
Batterityp
Ledtal
Slav funktion
Inbyggd LED-belysning
Vinklingsbar
Min Arbetsområde (brännvidd)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.