Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt EF-X20

Fujifilm Blixt EF-X20

Artikelnummer: 320051
  • Enkel justering av blixtstyrkan
  • Kan användas både masterblixt och slavblixt- helt trådlöst
  • Får plats i fickan
2 159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Fujifilms lilla, smidiga, kompakta och ergonomiska blixt. Mycket bra hjul där man sköter alla inställningar. Kan automatisk matcha ljusstyrkan efter ljusförhållandena du fotograferar i.

Fördelar

  • Enkel justering av blixtstyrkan
  • Kan användas både masterblixt och slavblixt- helt trådlöst
  • Får plats i fickan

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.