Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko

Fotobestway Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko

Artikelnummer: 1030940
  • Smart universalfäste som passar alla stativ (1/4, 3/8 - 5/8"-anslutning)
  • Blixten kan vridas i 90 grader åt båda håll för önskad vinkel
  • Låter dig montera både ett paraply och en kamerablixt på samma sida om vinkelleden
189 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vinkelbart paraplyfäste med blixtsko

Detta smarta paraplyfäste från FotoBestway låter dig montera både ett paraply och en kamerablixt på samma sida om vinkelleden, vilket låter de två enheterna förbli optimalt placerade i förhållande till varanda oavsett hur du vinklar fästet. Blixten kan vridas i 90 grader åt båda håll för önskad vinkel. Det smarta universalfästet passar de flesta standardstativ, vilket gör detta tillbehör perfekt för sig som håller på att sätta upp din första studio.

Den ledade blixtskon har ett smart universalfäste som passar alla stativ, såväl vanliga kamerastativ (med 1/4" eller 3/8" gänga)som belysningsstativ med standard blixtfäste (5/8").

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.