Fjärrutlösare

Fjärrutlösare, trådutlösare eller trådlös fjärrkontroll till kameran är alla ett sätt av trycka av ditt foto utan att råka orsaka några skakningar i kameran, vid till exempel långa exponeringar. Det ger också möjlighet till selfies eller gruppfoton där du själv är med i bild, eller varför inte placera ut kameran vid fågelbordet och fjärrstyr exponeringen från köksfönstret? Vi har ett stort utbud av fjärrutlösare till Canon, Nikon, Fujifilm med flera. Köp fjärrutlösare online eller besök oss i butik.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kamerahustillbehör
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.