Fjärrutlösare

Fjärrutlösare, trådutlösare eller trådlös fjärrkontroll till kameran är alla ett sätt av trycka av ditt foto utan att råka orsaka några skakningar i kameran, vid till exempel långa exponeringar. Det ger också möjlighet till selfies eller gruppfoton där du själv är med i bild, eller varför inte placera ut kameran vid fågelbordet och fjärrstyr exponeringen från köksfönstret? Vi har ett stort utbud av fjärrutlösare till Canon, Nikon, Fujifilm med flera. Köp fjärrutlösare online eller besök oss i butik.

37 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kamerahustillbehör
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.