Trådlös sändare WFT-E8B

Canon Trådlös sändare WFT-E8B

Artikelnummer: 1025218
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ge din kamera WiFi
Med WFT-E8B får du WiFi till din systemkamera så att du trådlöst kan föra över bilder till en dator. Du får kompatibilitet med IEEE 802.11ac/n/a/g/b på både 2,4 och 5 GHz-banden men även FTP, EOS Utility, WFT-server, Canon Camera Connect-app och du kan fjärrstyra din kamera från en dator, telefon eller surfplatta.

Sändaren är perfekt för dig som är sport- eller nyhetsfotograf och vill ha snabb överföring av bilder. Även studiofotografer kommer att uppskatta möjligheten att se förhandsvisningar av sina bilder på en stor skärm.

WFT-E8B har ett förbättrat användargränssnitt, organiserade inställningar och en enklare displaykonfiguration. Den är gjord för att användas med Canon EOS 1D X Mark II och har därför samma skydd mot damm och fukt som kameran har.

Räckvidd: 150 meter

Kompatibel med:

  • Canon EOS 1D X Mark II

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.