Trådutlösare TC-80N3

Canon Trådutlösare TC-80N3

Artikelnummer: 15928
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Den är fjärrutlösaren med 50 cm kabel har självutlösare,intervalltimer, timer för långa exponeringstider med flera funktioner.

Du kan ställa tiderna mellan 1s till 99 timmar och 59 minuter med den lätthanterlig inställningsratt. LCD-displayen har belysning.

Om exposure sätts till 00 så ska ett obegränsat antal exponeringar kunna göras i intervall timer läge.

Passar Bla. till följande EOS modeller EOS-1V,3,-1D,D60,-1Ds,10D,-1D Mark II,
1D Mark I-IV, 1Ds Mark I-III, 5D Mark I-III, 7D, 6D

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.