WR-1 till Nikon

Nikon WR-1 till Nikon

Artikelnummer: 1003614
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Nikon WR-1

Med Nikons avancerade trådlösa flerfunktionsfjärrkontroll WR-1 kan du styra viktiga kamerafunktioner på avstånd. På den inbyggda displayen kan du ställa in avancerade funktioner, bläddra i kameramenyn och göra ändringar.

  • Använder radiofrekvensen 2,4 GHz för kommunikation utan störningar
  • Möjliggör kommunikation på upp till ca 120 m avstånd mellan flera WR-1-enheter
  • Om en WR-1 är konfigurerad som sändare och en annan som mottagare, och om mottagaren är ansluten till D7100, kan du se och ändra kamerainställningarna på sändarens display
  • Om WR-1 paras ihop med WR-R10- eller WR-T10-enheter kan flera kamerors slutare utlösas samtidigt
  • Möjlighet att dela in fjärrstyrda kameror i grupper och styra varje grupp separat
  • Funktioner för intervalltid, vänteläge, serieutlösning av flera kameror och slutarfördröjning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.