Axelväskor

En axelväska är ett smidigt sätt att packa ner och bära kamerahus, objektiv och alla andra tillbehör och enkelt komma åt din utrustning utan att ställa av dig väskan. Axelremsväskor finns från små modeller för endast systemkamera med kitobjektiv till stora axelkameraväskor som rymmer både kamerahus, flera objektiv och tillbehör. Välj mellan axelväskor för kameror från varumärken som Lowepro, Think Tank och sp.tech med flera. Köp axelväska online eller besök oss i butik för att se vårt utbud.

19 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameraväskor & Förvaring
Varumärken
Storlek
Andra funktioner
Färg
Innermått höjd
Yttermått höjd
Innermått djup
Innermått bredd
Material
Vikt
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.