Axelväskor

En axelväska är ett smidigt sätt att packa ner och bära kamerahus, objektiv och alla andra tillbehör och enkelt komma åt din utrustning utan att ställa av dig väskan. Axelremsväskor finns från små modeller för endast systemkamera med kitobjektiv till stora axelkameraväskor som rymmer både kamerahus, flera objektiv och tillbehör. Välj mellan axelväskor för kameror från varumärken som Lowepro, Think Tank och SP TECH med flera. Köp axelväska online eller besök oss i butik för att se vårt utbud.

31 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.