Hårda väskor

För dig som vill ha en riktigt pålitlig förvaringsväska till din kamera- och fotoutrustning, videokamera eller drönare så är en hård väska, så kallat hard case, ett säkert alternativ. Våra hårda väskor har slagtåliga skal av polypropylen, finns som damm- och vattentäta modeller och kan ha förvaringsinsatser eller vaddering av mjuk skumplast för ultimat skydd mot din känsliga utrustning. Köp hard case-väska online eller besök oss i butik.

28 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameraväskor & förvaring
Filtrering
Varumärken
Färg
Innermått höjd
Innermått bredd
Yttermått höjd
Innermått djup
Material
Typ av förslutning
Yttermått bredd
Garanti
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.