Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska Lens Changer 150 V3.0 svart/grå

Think Tank Väska Lens Changer 150 V3.0 svart/grå

Artikelnummer: 1035733
479 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Think Tank Lens Changer 150 V3.0

Think Tank Lens Changer 150 V3.0 är en objektivväska som rymmer ett objektiv motsvarande ett 150-600mm F/5-6,3 (med motljusskyddet monterat omvänt) eller ett Nikon 200-500mm. Blixtlåset stäcker sig ut med hela väskans längd, vilket medför att väskan blir lätt att öppna och ger snabb tillgång till objektivet. Think Tank Lens Changer kan fästas i ryggsäcken eller i bältet

Fördelar

  • Skyddar objektivet
  • Blixtlåset sträcker sig över hela väskans längd
  • Regnskydd medföljer

Storlek

Väskan rymmer en produkt av motsvarande storlek:

  • 150-600mm f/5-6,3
  • Nikon 200-500mm

Levereras med:

  • Think Tank Lens Changer 150 V3.0
  • Regnskydd

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.