MicroSD

MicroSD-kort är ett minneskort i samma familj som SD-kort (Secure Digital) men en fjärdedel så stor, vilket gjort dem användbara i mindre enheter, såsom mobiltelefoner, drönare och actionkameror. Hos oss hittar du microSDHC- och microSDXC-kort i från SanDisk, Kingston, Samsung och Angelbird i olika minnesstorlekar och hastighetsklasser. Köp högpresterande microSD-kort online eller välkommen in i butik för att se vårt utbud.

35 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.