SD-kort

SD står för Secure Digital och är ett av våra vanligaste minneskort för kameror. Vi erbjuder ett stort utbud av SDHC- och SDXC-kort från SanDisk, Lexar, Kingston och Angelbird i olika minnesstorlekar, från 64 GB och uppåt, i olika hastighetsklasser och gränssnitt. Så oavsett om du ska fotografera eller filma i 4K så hittar du det bästa SD-kortet för dina behov här. Köp online eller besök oss i butik för att se vårt utbud.

40 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Minnesstorlek
Kort typ
Speed Class
Bus Speed
Kapacitet
Skrivhastighet
Läshastighet
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.