Rengöring

Köp rengöring till din kamera och objektiv hos oss, online eller i butik! Din kamera, objektiv och övrig kamerautrustning behöver vårdas och rengöras med jämna mellanrum för att dina bilder ska hålla hög kvalitet. Smuts av olika typer kan hamna lite överallt i din kamerautrustning och i vissa fall kan det fullkomligt förstöra en bild. Hos oss kan du köpa rengöringskit, putsdukar, sensorrengöring, blåsbälgar, linsrengöring, rengöringsvätskor och skärmrengöring till din kamerautrustning.

60 produkter
Visa som
Sortera efter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.