Kampanj

Rengöringsverktyg till optik och filter

NiSi Lens Pen White

Artikelnummer: 1050077
  • Rengöringspenna med dubbla funktioner
  • Passar alla optiska produkter
  • Effektiv rengöring mot damm, partiklar och fingeravtryck
45 SEK69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

BLACK WEEKSpara 35% på alla NiSi-filter

Under Black Week får du 35% rabatt på utvalda filterserier från NiSi. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker eller till och med 29/11. Kampanjen gäller ej återförsäljare samt max ett köp per kampanjprodukt och kund.
Läs mer
Beställningsvara

Effektiv rengöringspenna för optik, glasytor och filter

NiSi Cleaning Pen är säker att använda på alla linsytor och ger inga repor eller märken på coatingen eller glasytan. Rengöringspennan har en stor utfällbar borst och en mikrofiberspets för effektiv rengöring.

Fördelar

  • Rengöringspenna med dubbla funktioner
  • Passar alla optiska produkter
  • Effektiv rengöring mot damm, partiklar och fingeravtryck

Levereras med

  • NiSi Cleaning Pen
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.