Putsdukar

Köp putsduk hos oss, online eller i butik! Damm, skräp och andra små partiklar är något de flesta fotografer inte vill vara med om eftersom kameran och dess tillbehör är väldigt känslig. Till skillnad från en vanlig tygbit i bomull så är putsduken tillverkad i ett mjukt och absorberande material av mikrofiber. Putsduken har egenskapen att den kan "lyfta" bort smuts och framförallt fetter från frontlinsen på ett sätt som är svårt att uppnå med andra material. En putsduk bör finnas i alla fotografers kameraväska för att snabbt och enkelt kunna göra rent din utrustning på plats men också i förebyggande syfte.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.