Putsdukar

En putsduk rengör och torkar av känsliga och blanka ytor, som objektivlinser, kikare, glasögon, skärmar på både kamera och mobil och andra glasytor. Till skillnad från en vanlig tygbit i bomull så är putsduken tillverkad i mjukt och absorberande microfiber som har egenskapen att den avlägsnar fett- och fingeravtryck och "lyfter" bort smuts och damm utan att repa ytan. En microfiberduk bör finnas i alla fotografers kameraväska för att hålla sin utrustning ren och dammfri.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.