Bordsstativ

Köp bordsstativ hos oss, online eller i butik! Bordsstativ är ett mindre kamerastativ som är lätt att ta med när du är på resande fot. Ett bordsstativ passar utmärkt för mobiler, kompaktkameror och lättare systemkameror och videokameror. Vi har bordsstativ i flera olika modeller och varumärken såsom Benro, Joby, Manfrotto, Shoulderpod, Sirui, Matin med flera.

29 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Vikt
Hopfälld längd
Lägsta höjd
Garanti
Höjd utan mittpelare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.