Stativkit VR Mini

Manfrotto Stativkit VR Mini

Artikelnummer: 1036564
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativkit VR Mini 

Manfrotto VR Stativkit Mini Aluminium är väldigt litet och lätt, och alltid redo att stödja en liten 360-kamera. Kitet består av ett bordstativ och en liten mittpelare: båda är gjorda av robust, stark aluminium, vilket gör stativet tåligt för sin kompakta storlek. Kitet har en nyttolast upp till 2 kg. Den har robusta ben med säkert greppande fötter för stabilitet. Tack vare den medföljande adaptern kan anslutningen på toppen enkelt bytas från ¼ "till 3/8", beroende på vilken typ av enhet som används.

Fördelar:

  • Kompakt, lätt och alltid färdigt kit för små 360-kameror
  • Kraftigt aluminiumstativ och 2-sektions förlängning
  • Stöder en nyttolast på 2kg
  • Fälls ihop lätt för att passa i en ficka
  • Adapter 3/8'' till 1/4'' ingår

[TEXT1020994805]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.