Enbensstativ

Enbensstativ, även kallat monopod, används som stödpelare när du fotograferar och vill vara rörlig och flexibel med position. Det är smidigt att ta med sig och används ofta i sportsammanhang. Hos oss hittar du enbensstativ i aluminium eller kolfiber, från varumärken som Benro, Manfrotto och Gitzo. Välkommen in i butik för personlig hjälp med ditt köp, eller beställ monopod direkt online.

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Filtrering
Varumärken
Material
Stativfot
Max höjd
Stativhuvud
Max belastning
Vikt
Låstyp
Min höjd
Bensektioner
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.