Justera i tre riktningar, panorering, tiltning och sidotiltning

Manfrotto Växelhuvud 410 Junior + 410pl snabbplatta

Artikelnummer: 44940
  • Trevägshuvud med hög precision
  • Klarar upp till 5kg
  • Fotohuvudet har en snabbplatta
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Växelhuvud 410 Junior + 410pl snabbplatta
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
4 688 SEK
Växelhuvud 410 Junior + 410pl snabbplatta
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplatta 410PL
4 538 SEK
Manfrotto 410 Junior
Ett extremt kompakt fotohuvud som man med precision kan justera i tre riktningar, panorering, tiltning och sidotiltning. Man kan friställa huvudet så att man snabbt kan ställa in det för hand, och sedan låsa det och göra de slutliga finjusteringarna med reglagen. Fotohuvudet har även en snabbplatta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.