Fotostativ

Ett bra fotostativ är ett måste för alla fotografer. Att kunna placera sin systemkamera på stativ öppnar upp mängder av möjligheter. Oavsett om du är naturfotograf, fotograferar sport och action eller är studiofotograf så hjälper ett stativ dig att hålla kameran stadig under alla situationer. Våra fotostativ har tre justerbara ben, så kallade tripods, som står stabilt och går att anpassa efter ojämna underlag. Välj mellan fotostativ i aluminium eller kolfiber och från varumärken som Benro, Manfrotto, Joby eller Gitzo. Köp fotostativ direkt online eller kom in i någon av våra butiker så hjälper vi dig att hitta det bästa fotostativet efter dina behov.

35 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Vikt
Fällbar mittpelare
Hopfälld längd
Bensektioner
Låstyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.