Kompakt resestativ med skruvlås

Manfrotto Stativkit Befree Advanced Twist svart alumnium

Artikelnummer: 1037678
  • M-lock twist skruvlås låter dig snabbt öppna alla tre benlåsen
  • Passar både RC2 och Arca swiss
  • Kompakt transportstorlek med smidiga benlås
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Befree Advanced Twist svart alumnium
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
Cold Shoe Mount 1/4"
1 988 SEK2 038 SEK
Stativkit Befree Advanced Twist svart alumnium
Hållare iPad Pro Metall
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
2 488 SEK

Befree Advanced med skruvlås

Manfrotto Befree är en serie kompakta resestativ där Befree Advanced riktar sig till dig med högre ställda krav på stabilitet och hantering men utan att för den skull öka vikten. Stativet passar perfekt till spegellösa fullformatskameror och systemkameror med en nomalzoom.

Fördelar:

  • M-lock skruvlås
  • Passar både RC2 och Arca swiss
  • Kompakt transportstorlek med smidiga benlås
  • Easy link

M-lock Twist

M-lock twist skruvlås låter dig snabbt öppna alla tre benlåsen med en handrörelse. Twistlås har fördelen att ha en låg profil utan utstickande delar, vilket gör att dom inte fastnar i remmar och liknande.

Passar både Arca swiss och RC2

Manfrottos Advanced 494 är ett stativhuvud som klarar av både Manfrottos RC2 plattor och de flesta Araca swiss plattorna på marknaden. Huvudet har tre separat reglage, ett huvudlås, ett friktionsreglage och ett panoreringslås som tillåter rotation utan att kulleden ändrar på sig.

Kompakt transportstorlek

Benen på Befree Advanced kan fällas upp 180º grader vid transport, något som gör att den totala transportstorleken endast blir 40 cm. Benlåsen är designade för att hanteras med en hand, vilket gör att du kan använda samma hand för att låsa upp och ställa in benet.

Easy link

Precis som de större stativet 190 och 055 har Befree Advanced utrustats med Manfrottos Easy link för att via armar montera till exempel lampor, monitorer och recorders för att utöka möjligheterna med tillbehör.  

Levereras med:

  • Manfrotto Befree Advanced M-lock
  • Manfrotto Advanced 494
  • Manfrotto 200PL ARCA

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.