Resestativ i aluminium med fällbar mittpelare

Manfrotto Stativkit Befree GT XPRO Aluminium

Artikelnummer: 1044711
  • Kompakt stativ för resor
  • Fällbar mittpelare och spagatläge
  • Finns i aluminium och kolfiber

Välj variant

2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Befree GT XPRO Aluminium
Kameraplatta PU-60
Nivellering Leveling base LBA2
4 405 SEK
Stativkit Befree GT XPRO Aluminium
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
Cold Shoe Mount 1/4"
3 188 SEK3 238 SEK

Resestativ med fällbar mittpelare

GT XPRO är ett litet resestativ i Manfrottos BeFree-serie som har spagatläge och möjlighet att fälla mittpelaren. Detta medför bra möjligheter vid makro- och landskapsfotografering då du får till intressanta och låga bildvinklar. Stativet har en maxbelastning på 10 kg och kameraplattan 200PL-Pro passar på både RC2 och Arca-huvud.

Fördelar:

  • Lätt och litet
  • Utmärkt för makro och landskap
  • M-lock & Easy-link
  • Kompatibel med RC2 och Arca

Lätt och litet

Med högpresterande och lätta spegelösa systemkameror passar detta stativet utmärkt. Den låga vikten och möjligheten att fälla ihop stativet till ett kompakt paket gör det utmärkt för dig som vill fotografera seriöst på resan, men inte bära tungt.

Utmärkt för makro och landskap

Kombinationen av spagatläge och fällbar mittpelare ger stativet en lägsta arbetshöjd på endast 9 cm. Detta är perfekt för makrobilder eller landskapsbilder med låga bildvinklar.

M-lock & Easy-link

Skruvlås-systemet M-Lock ger en stabil låsning på benen samtidigt som det är lätt att både låsa och öppna. Easy-link låter dig ansluta armar för att hålla tillbehör som monitorer och lampor när du vill fotografera eller filma.

Kompatibel med RC2 och Arca

Kameraplattan 200PL-Pro passar på Manfrotto RC2 och nästan alla Arca-huvuden.  

Levereras med:

  • Manfrotto Befree GT XPRO
  • Manfrotto 200PL-Pro
  • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.