Kompakt och lätt stativ med kulled och fällbar mittpelare

Benro Stativkit GoPlus FGP28A Alu + B2

Artikelnummer: 1047776
 • Arbetshöjd 10–175,5cm
 • Klarar belastning upp till 10 kg
 • Mittpelaren är vinklingsbar vilket gör stativet till ett utmärkt stativ för makro, flatlays eller låga vinklar
 • Konvertera stativet till ett enbensstativ
 • Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd
 • Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit GoPlus FGP28A Alu + B2
Kameraplatta PU-60
Nivellering Leveling base LBA2
4 505 SEK
Stativkit GoPlus FGP28A Alu + B2
Spikfötter 3-pack för M8-gänga
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
3 538 SEK
Benro FGP28A är ett kompakt resestativ med en konstruktion av aluminium och magnesium. Mittpelaren är vinklingsbar vilket gör att du kan fälla den till horisontellt läge. Detta ger stativet perfekta egenskaper för makro, flatlay och om du fotograferar ur låga vinklar. Utöver den fällbara pelaren kan du även skruva loss ett av stativbenen går att ta loss för att användas som monopod – två stativ i ett! 

Fördelar

 • Fällbar mittpelare för makro, flatlays och låga vinklar 
 • Stabil kulled (Benro B2) i magnesium
 • Klarar belastning upp till 10kg
 • Gummi- och spikfötter medföljer
 • Benen har stabila twistlås som går snabbt att fälla ut 
 • Benen går att vinkla ut i tre steg, för att få en lägre arbetsposition
 • Mycket lätt stativ som blir kompakt vid transport
 • Stativväska ingår

Den fällbara mittpelaren och benen i spagatläge ger dig utmärkt position för exempelvis makro (på bilden är det kolfibervarianten som visas)

Fällbar mittpelare ger dig nya vinklar

Den fällbara mittpelaren i ger dig möjlighet att vinkla mittpelaren vilket är oumbärligt om du ska fotografera flatlays, makro eller komma så nära mark en som det bra går. Lossa skruven, dra upp mittpelaren och skruva åt – svårare än så är det inte.

Stativben av specialbehandlad aluminiumlegering

Stativbenen är tillverkade av en aluminiumlegering med hög hållfasthet. Denna lättviktslegering är speciellt behandlad för att säkerställa styrka och styvhet. Aluminiumet skyddas med en kombination av anodisering och högtemperaturpulverbeläggning, vilket förbättrar skyddet mot slag och korrosionsbeständighet.

Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd

Stativhuvudet B2 har ett stort låsreglage för huvudlåset som gör det lätt att låsa och låsa upp. Ett vattenpass tillsammans med ett separat reglage för panorering gör det lätt att hålla kameran i nivå för panoramabilder. Kameranplattan låses med ett vred utrustat med extra lås så det inte lossnar av misstag.

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt stativ. Stativet kan även användas som enbensstativ där du kan montera din kulled för att få extra flexibilitet. Enbensstativet passar utmärkt när du vill förflytta dig och byta position snabbt när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ. Detta ger dig ett enbensstativ och trebensstativ i samma stativ.


På bilden är det kolfibervarianten som visas

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.