Aluminiumstativ med robust kulled

Benro Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulled

Artikelnummer: 1022217
  • Konvertera ett av benen för att få ett enbenstativ
  • Tål att användas i alla väder
  • Benen har spikfötter för ökad stabilitet vid användning utomhus
  • Ett perfekt huvud till dig som använder lite tyngre optik och längre slutartider
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulled
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplatta PU-60
3 414 SEK
Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulled
Folding Screwdriver Kit 2373
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
4 629 SEK

Benro TMA28A
Aluminiumstativet som ingår i Mach3-serien är ergonomiskt, lätt och tål att användas i alla väder. Benen har spikfötter för ökad stabilitet vid användning utomhus. Du kan enkelt konvertera ett av benen för att få ett enbenstativ i situationer med mindre utrymme. Dessutom ingår en kort mittpelare som gör det möjligt för dig att fotografera nära marken.

Benro kulled B2
Ett perfekt huvud till dig som använder lite tyngre optik och längre slutartider. B2 har ett litet vattenpass. Tre inställningar på kulan; tröghet, låsning och panorering. Genom att ställa in trögheten på kulan riskerar du inte att kameran tippar när du låser upp kulan och du ges även en mer exakt möjlighet att justera din kamera till rätt läge.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.