Videostativ

Ett videostativ är speciellt anpassat för filmning med videokamera, systemkamera eller mobil. Här är det oerhört viktigt att de står stadigt under alla situationer. Videostativ har ett handtag och rörligt stativhuvud, exempelvis ett olje- eller vätskedämpat videohuvud, som gör att du kan panorera, tilta och manövrera din kamera med mjuka och följsamma rörelser. Se vårt stora utbud av videostativ från Benro, Manfrotto, Sachtler med flera och köp redan idag. Beställ direkt online eller besök oss i butik.

43 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Vikt
Fällbar mittpelare
Hopfälld längd
Låstyp
Bensektioner
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.