Videostativ med oljedämpat videohuvud och hjul

Benro Videostativkit BV10 + Dolly DL-08

Artikelnummer: 1052149
  • Arbetshöjd mellan 74–163,5cm
  • Klarar belastning upp till 10 kg och väger 7,3 kg
  • Oljedämpat videohuvud med ställbar motvikt
  • 100mm Nivelleringsskål

Välj variant

11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videostativkit BV10 + Dolly DL-08
Kameraplatta QR-13 till S8, BV6 & BV10
Dual Mount Arm LSA-10
13 238 SEK
Videostativkit BV10 + Dolly DL-08
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Red Whips 12-pack
12 508 SEK
Benro BV10 är ett videostativ med dubbelben och oljedämpat videohuvud med ställbar motvikt, anpassat för fullt utrustade videoriggar med en maximal belastning på 10 kg.

Fördelar

  • 100mm Nivelleringsskål
  • 5 motviktsnivåer
  • 4 Fluid Drag nivåer
  • 1st 3/8" monteringspunkter för tillbehör

Stabilt videostativ för filmmakaren med höga krav

Utrustat med 5 (0-4) steg av motvikt och en lång kameraplatta klarar BV10 av att balansera riggar och videosystem till en vikt av 10 kg. Drag-motståndet går att ställa 4 nivåer (0-3). Reglagen är placerade på både höger och vänster sida för smidig reglering under tiden kameran är monterad. BV10 har även en monteringsplats med 3/8" gänga för montering av armar för monitorer, mikrofoner, lampor eller andra tillbehör.

Gummifötter och spikfötter för fäste på alla underlag

Benro BV10 PRO har avtagbara gummifötter och när du tar av gummifötterna kommer stativets spikfötter fram istället. Gummifötterna används innomhus, på golv eller material du inte vill skada men spikfötterna passar utmärkt utomhus på gräs eller is där gummifötterna annars riskerar att glida.

Välj mellan två paket

Du kan välja mellan två paket BV10PRO Stativkit eller BV10PRO stativkit med dolly. En dolly är idealiskt när du vill snabbt förflytta ditt stativ över golvet utan att behöva lyfta det. Du kan stänga och öppna hjullåsen med din fot och de låser både hjulrotation och rullning. I stativkitet med dolly har vi kombinerat Benro BV10PRO med Benro Dolly DL08 för att du ska få en mobil och enkel lösning för att sätta hjul på stativet.

Levereras med

I kitet med dolly ingår även Benro Dolly DL08.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.