Videostativ med dubbelben och oljedämpat videohuvud

Benro Videostativkit BV10 aluminium

Artikelnummer: 1030698
  • 100mm Nivelleringsskål
  • Oljedämpat videohuvud med ställbar motvikt
  • Maximal belastning på 10 kg
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videostativkit BV10 aluminium
Red Whips 12-pack
Dolly DL-08 till BV-serien
12 699 SEK
Videostativkit BV10 aluminium
Kameraplatta QR-13 till S8
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
11 838 SEK

Benro BV10 är ett videostativ med dubbelben och oljedämpat videohuvud med ställbar motvikt, anpassat för fullt utrustade videoriggar med en maximal belastning på 10kg.

Fördelar:

  • 100mm Nivelleringsskål
  • 5 motviktsnivåer
  • 4 Fluid Drag nivåer
  • 1st 3/8" monteringspunkter för tillbehör

Utrustat med 5 (0-4) steg av motvikt och en lång kameraplatta klarar BV10 av att balansera riggar och videosystem till en vikt av 10kg. Drag-motståndet går att ställa 4 nivåer (0-3). Reglagen är placerade på både höger och vänster sida för smidig reglering under tiden kameran är monterad. BV10 har även en monteringsplats med 3/8" gänga för montering av armar för monitorer, mikrofoner, lampor eller andra tillbehör.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.