Professionellt videostativkit

Manfrotto Videostativkit MVK502AM-1 + MVT502AM Videohuvud

Artikelnummer: 1015435
  • Professionellt videohuvud med nivelleringskula på 75 mm
  • Bestäm motståndet i videohuvudets rörelser
  • Levereras med vadderad väska.
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videostativkit MVK502AM-1 + MVT502AM Videohuvud
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
8 188 SEK
Videostativkit MVK502AM-1 + MVT502AM Videohuvud
Panoreringsarm Teleskopisk MVAPANBARL
Folding Screwdriver Kit 2373
8 378 SEK
Professionellt videostativkit
I detta videostativkit får du det oljedämpade videohuvudet MVH502A och trebensstativet MVT502AM. Det professionella videohuvudet har en nivelleringskula på 75 mm. Den är utformad för att användas med digitala systemkameror och kompakta systemkameror. Du kan själv bestämma motståndet i videohuvudets rörelser.

Det traditionella videostativet har konstruerats med ben av aluminium för att göra det lätt och kompakt. Den översta delen har förbättrad ergonomi och användarvänlighet samtidigt som gummifötterna ger ett bättre grepp på alla golv och markytor.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.