Kameraplattor

Kameraplattan skruvas fast under kameran och gör att du snabbt och smidigt kan montera på och av kameran från stativhuvudet. Vet du att du kommer använda flera olika stativ eller flera kameror är det inte fel men någron extra kameraplatta. Hos oss hittar du kameraplattor från tillverkarna Benro, Manfrotto, Sirui, Velbon, Ifootage och Syrp m.m.

44 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till stativhuvuden
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.