Kameraplatta QR-13 till S8, BV6 & BV10

Benro Kameraplatta QR-13 till S8, BV6 & BV10

Artikelnummer: 1008261
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Benro QR13 Quick Release Plate är samma platta som levereras med flera Benro-videohuvuden och stativsystem, inklusive S8 Pro Video Head. Plattan är också utbytbar med Manfrotto MA504PLONG och är därför kompatibel med ett antal Manfrotto och tredjeparts stativhuvuden, monopods, kamerariggar och snabbfästen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.