Tamron Instant Cashback

Under hösten och vintern får du upp till 2 000 kronor rabatt på utvalda zoomobjektiv från Tamron. För att ta del av rabatten skriver du in rabattkoden TAMRON2021 i varukorgen. Nedan ser du rabattbeloppen per produkt. Kampanjen gäller t.o.m. 31 december 2021. 

Rabattbelopp

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning. Bannerfoto: Lisa Sihlberg

4 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd zoom
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.