Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm
Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm
Artikelnummer: 300075

Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm

Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
5 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Kingpins filmduk har en smäcker design och är slimmad i alla mått. Duken är frontmatad, d.v.s. duktyget kommer ut framtill på kassetten och inte på baksidan som på traditionella rulldukar. Denna unika konstruktion underlättar placering i hemmet eller i konferensrum. Vid nedrullning går duken fritt ca 7 cm från väggen. Detta gör att man vid väggmontage kan ha t ex en tavla eller whiteboard på väggen bakom duktyget. Upphägningssystemet underlättar vid montering, både vägg- och takmontering kan skötas av enbart en person. Tack vare tubmotorn inuti dukaxeln hålls bredden på dukkassetten nere (11 cm bredare än duken). Upp- och nedhissning tar ca 15-30 sek beroende på dukstorlek.

Svarta kanter/blackdrop

Dukens bildyta omges av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 10-40 cm beroende på storlek och format, se teknisk spec. Denna Kingpin-duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.

Ändlägen

Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar sitter i motorn som man kommer åt på kassettens högra undersida.

Fjärrkontroll

Duken manövreras via trådlös fjärrkontroll eller kontrolldosan som sitter monterad på elsladden. Fjärrstyrningen är av RF-typ och har en räckvidd på minst 20 meter inomhus. RF-baserade styrsystem kräver inte visuell kontakt mellan sändare och mottagare, vilket innebär att alla dukens komponenter kan döljas bakom t.ex. paneler eller möbler.

El

Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad, som även fungerar som mottagare för den trådlösa fjärrkontrollen. Alla Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade
för 230 V nätspänning (230 v / 50-60 Hz / 3,5 A). Glassäkringen i kontrolldosan är på 5 A.

Levereras med

  • Crown CES240 16:9 230x130cm
  • Vägg/takfäste
  • Fjärrkontroll
  • Liten mejsel/verktyg (för justering av ändlägen)
  • Bruksanvisning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn