Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bakgrund Chromakey grön 1,8x2,1m

Lastolite Bakgrund Chromakey grön 1,8x2,1m

Artikelnummer: 321802
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Chromakey
Greenscreens används ofta i filmindustrin när man vill kombinera två filmklipp, t.ex. om man vill ha ett klipp fast med en annan bakgrund än den befintliga. Greenscreenen används då som istället för den befintliga bakgrunden och sedan är det lätt att "frilägga" det klippet och byta ut den gröna bakgrunden med ett annat klipp.

Greenscreenen kan också lika lätt användas till stillbilder.

Denna Greenscreen från Lastolite är 1,8 m x 2,1 m.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.