Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fondkit Solo 4 meter Heavy Duty

Lastolite Fondkit Solo 4 meter Heavy Duty

Artikelnummer: 1002592
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Lastolite Solo 4 meter heavy duty

Portabel upphängning av fotobakgrunder med max bredd 4 meter. Kan breddas till 6 m med förlängning (LA-1143, ingår inte). De bägge fästena för bommen är vinkelbara vilket gör hanteringen enkel när bakgrunden ska höjas-sänkas.
 

Levereras med:

  • 2st stativ 127-280 cm
  • 4-delad bomarm
  • Väska.

OBS! Bakgrundspapp eller tyg säljs separat.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.