Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

75cm Reflexskärm med handtag och åtta olika färger

Lastolite Reflexskärm TriGrip 75cm 8:1 Kit

Artikelnummer: 307071
  • Placera din TriGrip i fodralet och du har genast två nya ytor att använda
  • Lätt att hålla i tack vare handtaget
  • Åtta olika material som varierar färgton och reflektion
1 549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Reflexskärm TriGrip 75cm 8:1 Kit
Gråkort Ezybalance 30 cm
Hållare till reflexskärm mellan 50 – 120cm
2 943 SEK
Reflexskärm TriGrip 75cm 8:1 Kit
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Hållare till reflexskärm TriGrip
3 638 SEK

TriFlip är designad för att öka mångsidigheten hos Lastolites populära TriGrip reflektor. Placera din TriGrip i fodralet och du har genast två nya ytor att använda.

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett mjukare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Lastolite Triflip Kit from Lastolite on Vimeo.

 

 


Reflexskärmar kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.