Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

skylite rapid xl kit 3x3m

Lastolite skylite rapid xl kit 3x3m

Artikelnummer: 1037860
5 949 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lastolite Skylite Rapid XL kit 3x3 meter

Lastolite Skylite Rapid large kit 3x3 Skylite är ett professionellt diffusor/reflektorsystem som bygger på demonterbara ramar av aluminium med rundprofil i moduler. I paketet följer det med en diffusionsduk samt en reflexskärm som monteras med clips i ramen. Konstruktionen är enkel att demontera och packa ned i den medföljande väskan för smidig transport och förvaring. Skylite Rapid passar både i studion eller på fotograferingar utomhus.

Fördelar

  • Både för inomhus och utomhusbruk
  • Enkel montering
  • Liten storlek under transport
  • Rostfri ram

Lättmonterad ram

Skylite Rapid Large består av ett ramverk som monteras ihop med hjälp av gummisnoddar och röd medans dukarna fästs med hjälp av clips (se video nedan). Skylite Rapid XL 3x3 m har blivit nättare i formen genom att den fått tvärare vinkel på hörnen, vilket gör att kittet blir relativt litet och smidigt vid transport. Den kvadratiska formen är fördelaktig då du vill täcka en större yta, då ljuset reflekteras eller diffuseras jämt över scenen som ska fotograferas.

Diffusor

Diffusionsduken dämpar inkommande sol eller blixtljus med 1,25 bländarsteg. Det ger en större spridningsyta samt en ökad diffusion av ljuset. Fördelen med att ljuskällan blir större är att kontrasten blir lägre på det inkommande ljuset som diffuseras när det går igenom materialet och då uppfattas ljuset som mjukare.

Levereras med:

  • Aluminumram 3 x 3 m
  • Diffusor mostvarande 1,25 bländarsteg
  • Väska 
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.