Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning LG-D600

LedGo LED-belysning LG-D600

Artikelnummer: 1036990
7 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LED-belysning LG-D600
Belysningsstativ NG-L288
Wi-Fi fjärrkontroll LG-A34
9 048 SEK
LED-belysning LG-D600
Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G
Belysningsstativ LG-L186
9 844 SEK

60W LED-fresnelbelysning med möjlighet till WiFi

LG-D600 är en rejält byggd och stryktålig fresnelbelysning, lämplig för filmproduktion, teater- och musikscener eller liknande. LED-lamporna ger ett neutralt ljus (dagsljus) och låg värmeutveckling. De kräver därför ingen aktiv kylning viket innebär att LG-D600 är knäpptyst vid drift. LedGo 2.4G Wifi Controll Box gör det möjligt att styra ljusstyrkan från en smartphone eller surfplatta. 

Fördelar:

  • Tyst drift med passiv kylning
  • Ställbar spridning
  • Dimmbar
  • Skärmklaffar
  • Möjliget att kontrollera via WiFi

Justerbar belysningsvinkel

Med en effekt på 60W kommer Ledgo LG-D600 upp i en ljusstyrka på cirka 4000 lumen, som går att reglera steglöst med hjälp av en inbyggd dimmer. Belysningsvinkeln kan justeras mellan 10° för spotbelysning och 30° för flodljus. Det medföljer också  skärmklaffar/barndoors, för att skärma av ljuset vid sidorna.

Färgtemperaturen är på 5600K och LED-lampornas CRI-värde på RA 95 ger mycket god färgnoggrannhet vid såväl hög som låg ljusstyrka.

Ledgo LG-D600 är monterad i en U-ram med 5/8" (16 mm) skruvgänga och drivs från ett eluttag via en 15V DC 100-240V AC-adapter. Det är även möjligt att använda ett laddningsbart Sony V-lockbatteri med hjälp av en särskild batteriadapter (ingår ej).

Fjärrstyrning via WiFi

Med hjälp av tillbehöret Ledgo 2.4G WiFi Control Box är det möjligt att styra belysningen trådlöst från en smarttelefon eller surflatta (app finns för både iOS och Android). En särskild trådlös fjärrkontroll finns också (Ledgo LG-A34, tillbehör).

Levereras med:

  • AC-Adapter
  • Barndoors
  • Transportväska

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.