Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Artikelnummer: 1025222
23 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elmarit-M 28mm f/2.8 ASPH

Fast objektiv på 28 mm från Leica, för dig med höga krav på skärpa, som söker ett smidigt, lätt objektiv optimerat för gatufotografi.

Leica Elmarit-M 28mm f/2.8 är ett kompakt objektiv framtaget för den dagliga användaren på språng som kräver hög bildkvalitet och användarvänlighet. Den slimmade designen gör det dessutom tidlöst och ett välkommet tillskott i din objektiv-setup. Optiken är optimerad för att minimera sfärisk aberration och andra typer av förvrängningar, för rena, skarpa bilder över hela fokusomfånget.

Designen är robust, helt i metall, för att ge maximal hållbarhet. Detta objektiv har en kraftfull manuell fokus, bra närgräns och hög ljusstyrka - optimerat för intensiva stadmiljöer, inomhusfotografering och ögonblicksbilder. Även utrustat med 39mm filtergänga.

Levereras med:

  • Bakre objektivlock
  • Främre objektivlock
  • Manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.