Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New
Artikelnummer: 1025222

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
23 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Elmarit-M 28mm f/2.8 ASPH

Fast objektiv på 28 mm från Leica, för dig med höga krav på skärpa, som söker ett smidigt, lätt objektiv optimerat för gatufotografi.

Leica Elmarit-M 28mm f/2.8 är ett kompakt objektiv framtaget för den dagliga användaren på språng som kräver hög bildkvalitet och användarvänlighet. Den slimmade designen gör det dessutom tidlöst och ett välkommet tillskott i din objektiv-setup. Optiken är optimerad för att minimera sfärisk aberration och andra typer av förvrängningar, för rena, skarpa bilder över hela fokusomfånget.

Designen är robust, helt i metall, för att ge maximal hållbarhet. Detta objektiv har en kraftfull manuell fokus, bra närgräns och hög ljusstyrka - optimerat för intensiva stadmiljöer, inomhusfotografering och ögonblicksbilder. Även utrustat med 39mm filtergänga.

Levereras med:

  • Bakre objektivlock
  • Främre objektivlock
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.