M 21mm/3,4

Leica M 21mm/3,4

Artikelnummer: 318081

Lämpar sig väldigt bra för tex landskap- och arkitekturfotografering

30 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Super-Elmar-M 21/3,4 ASPH till Leica M
Precis som sin populära föregångare, Leica Super - Angulon - M 21 mm f/3.4 kännetecknas den nya av en enastående bildprestanda och otroligt kompakt konstruktion. Tack vare sitt breda brännvidd, lämpar sig detta objektiv väldigt bra för tex landskap- och arkitekturfotografering. Objektivet består av 8 linser, varav två av dem har asfärsika ytor som minimerar distorsion och vinjettering.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.