M 21mm/3,4

Leica M 21mm/3,4

Artikelnummer: 318081

Lämpar sig väldigt bra för tex landskap- och arkitekturfotografering

30 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Super-Elmar-M 21/3,4 ASPH till Leica M
Precis som sin populära föregångare, Leica Super - Angulon - M 21 mm f/3.4 kännetecknas den nya av en enastående bildprestanda och otroligt kompakt konstruktion. Tack vare sitt breda brännvidd, lämpar sig detta objektiv väldigt bra för tex landskap- och arkitekturfotografering. Objektivet består av 8 linser, varav två av dem har asfärsika ytor som minimerar distorsion och vinjettering.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.