Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Artikelnummer: 1100308

Leica Sofort 2 Black

Digital direktbildskamera med inbyggd fotoskrivare

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Förenar estetik med funktionalitet
 • Inbyggd fotoskrivare
 • Många kreativa filter och effekter

Välj variant

4 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Leica Sofort 2 omfamnar en ren och minimalistisk design som smidigt förenar estetik med funktionalitet. Med sin eleganta och lätta konstruktion är denna kamera idealisk för att fånga ögonblickliga minnen när du är på språng. Dess intuitiva kontrollupplägg kompletterar den enkla designen, vilket gör det möjligt för användarna att fokusera på att fånga livets kära minnen med lätthet.

Fördelar

 • Förenar estetik med funktionalitet
 • Inbyggd fotoskrivare
 • Kan fjärrstyras från en mobiltelefon via Leica Foto-appen
 • Många kreativa filter och andra effekter
 • 3”-touchscreen med 460 000 bildpunkter
 • Bilderna kan lagras digitalt på MicroSD-kort eller i internminnet

Ansluten till Leica FOTOS-appen

Den sömlösa anslutningen till Leica FOTOS-appen är perfekt för att integrera omedelbar fotografering med en digital livsstil. Genom att enkelt para ihop SOFORT 2 med appen via Bluetooth kan foton omedelbart överföras från din kamera till din smartphone, och du kan till och med fjärrstyra din kamera. Det är också möjligt att överföra och skriva ut bilder från din smartphone och andra Leica-kameror som är lagrade i Leica Gallery i appen. Denna dynamiska anslutning mellan kameran och FOTOS-appen överbryggar klyftan mellan direktbildfotografering och den digitala världen, vilket gör Leica SOFORT 2 till en mångsidig följeslagare för moderna kreatörer.

Många kreativa effekter

Leica SOFORT 2 erbjuder en mängd kreativa möjligheter med sina 10 Filmstilar och 10 Linsstilar. Med Filmstilarna kan du välja det perfekta filtret som passar din stämning, vilket ger en touch av nostalgi, livfullhet eller elegans till dina bilder. Kompletterande till detta är Linsstilarna, som gör det möjligt för användare att experimentera med olika effekter, såsom fisheye, makro och dubbelexponering. Dessa alternativ uppmuntrar dig att skapa fantasifull omedelbar fotografering med lätthet och mycket nöje.

Välj vilka bilder du framkallar

En av de framträdande funktionerna hos Leica SOFORT 2 är dess förmåga till selektiv utskrift. Med denna funktion kan du vara mer kräsen i dina utskriftsval och se till att bara de bästa bilderna blir fysiska. Detta gör det möjligt för dig att finjustera vad du skriver ut och undvika att slösa filmrutor.

Levereras med

 • Leica Sofort 2
 • Rem
 • Objektivlock
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn