Summarit-M 50mm f/2,4 svart

Leica Summarit-M 50mm f/2,4 svart

Artikelnummer: 316023
17 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Summarit-M 50mm f/2,4 svart
Linsputspapper 5 ark x 30 papper
Putsduk micro fiberduk
18 158 SEK
Leica Summarit-M 50/2,5
En kraftfull, lätt och kompakt optik som är utformad för att vara enkel att använda. Brännvidden efterliknar vad ögat ser och ger dig neutrala och naturtrogna resultat.

Leica har utformat Summarit linser så de håller den traditionella optiska och mekaniskakvalité som Leica har varit känd sedan tidig start.

Vill du läsa mer information om optiken och se MTF-kurvor så hittar du dem i Leicas
produktbroschyr för optiken

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.