Summarit-S 35mm f/2,5 ASPH

Leica Summarit-S 35mm f/2,5 ASPH

Artikelnummer: 1003401

Mångsidigt och universellt objektiv

72 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Summarit-S 35mm f/2,5 ASPH
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 72mm
74 589 SEK
Leica Summarit-S 35/2,5 ASPH
Mångsidigt och universellt objektiv som motsvarar ett 28 mm objektiv i 35 mm -format. Idealiskt för foto inom studio- och arkitekturfotografering. Håller konstrasten på topp, även vid maximal bländare.

Korrekt avbildning av världen
Har totalt 11 linser, varav två är av glas som minskar den kromatiska aberrationen till minimum. Dessutom, har objektivet två polerade sfäriska ytor som eliminerar distorsionen i bilden. Vilket gör att du behöver inte räta upp bilderna i efterbehandlingen efter du fotograferat t.ex byggnader.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.