Leica Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)
Artikelnummer: 1003409

Leica Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
58 900 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Leica Summarit-S 70/2,5 ASPH
70mm är den idealiska standard brännvidden för nästan alla fotografiska behov. Dess extrema hastighet och bildprestanda vid alla bländare samt integreringen av ett asfäriskt element är ovanligt för denna brännvidd. Detta eliminerar nästan helt aberration. De åtta elementen i dess optiska system är ordnade i sex grupper. Två cementerade element tillverkade av glas med hög partiell spridning minimerar kromatisk aberration. Glas med högt brytningsindex och en asfärisk lins förhindrar monokromatiska aberrationer. Finns även en variant utan central slutare (CS).
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.