Summilux-M 24mm f/1,4 ASPH till Leica M

Leica Summilux-M 24mm f/1,4 ASPH till Leica M

Artikelnummer: 318518

Idealiskt för fotografering i tillgängligt ljus

77 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Summilux-M 24/1,4 ASPH till Leica M
Objektivet är idealiskt för fotografering i tillgängligt ljus. Med en bländare på 1,4 så klarar objektivet många mörka fototillfällen där de flesta objektiven går bet. Som alla objektiv från Leica har Summilux-M 21 speciella glas som elimineringar kromatiska aberrationer, distorsion, vinjettering och lens flare. Har väldigt bra färgåtergivning och fin kontrast. Optiken monteras för hand i Tyskland och har därför mycket hög kvalite

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.